06 39837027 | 06 48273576 info@waarhetwondert.nl

Luxe onder de sterren

 

Voor de luxe paardjes onder u die wel van een frisse neus houden, hebben we deze zomer een prachtige Arctic Dome te huur. Een tent opgebouwd uit geometrische vormen, met de mogelijkheid om vanuit uw gespreide bed ‘s nachts de sterren te aanschouwen. Voor de koudere avonden staat er een houtkacheltje. 

Achterop ons veld op de grens van ons vers aangeplante bos en de boomgaard, staat voor u deze bijzonder mooie koepel. Op dit plekje staat u helemaal privé, geniet u van de zonsopkomst, vogels, kippen ( geen haan!!), kikkers bij de vijver, het hoge gras en de geur van al het groen. 

U kunt hier gebruik maken van de keuken en het sanitair in ons theehuis. Potten, pannen, borden, glazen en bestek, alles is aanwezig. ( het theehuis is gesloten, mochten wij weer open gaan, wat we voorlopig niet van plan zijn, dan maken we voor u een leuke buitenkeuken ). Douchen kunt u in het voor u speciaal getimmerde douchehuisje in een voormalig schapenhok. Verder is het vooral lekker genieten van de rust en eventueel een klein fikkie maken in de vuurschaal. 

Wij verhuren deze plek voor midweken, lange weekenden en alle varianten daarvan. U komt dus aan op maandag of vrijdag, en vertrekt ook weer op een maandag of vrijdag.  Voor een weekend betaalt u 300 euro, voor een midweek 385 en voor een week 640 euro. 

Deze prijs is inclusief toeristenbelasting, bed- en keukenlinnen. Hout voor het stoken van een vuurtje in de vuurschaal kunt u zelf meenemen. Voor het eventuele gebruik van badlinnen betaalt u 6 euro per persoon. Heeft u zin in een verzorgd ontbijtje dan zijn de kosten hiervoor 9.50pp. Daarnaast kunt op op woensdag en zaterdag ‘s avonds een vorkje mee prikken. We maken dan een lekker gezond bordje eten voor u klaar. Als het vegetarisch is kost dit 12.50pp, in het geval van vlees of vis 14.00pp. Dit is, net als het ontbijt, altijd in overleg met ons. Af en toe komt het voor dat we zelf even op pad zijn en daardoor geen ontbijt kunnen verzorgen. 

Kleintjes zijn welkom en gratis tot 4 jaar. Een kinderstoel is aanwezig, maar een bedje vragen wij u zelf mee te nemen. Aangezien wij de rust graag willen bewaren voor onze andere gasten hebben wij besloten in de dome alleen gezinnen toe te laten met 2 kinderen. Huisdieren mogen bij ons ook mee, daar rekenen wij 15 euro voor per verblijf. Het is alleen wel zo prettig voor andere gasten deze niet op de bank en het bed te laten… 

BESCHIKBAARHEID IN 2021:

U bent de eerste! 

 Laat ons via de knop hieronder weten wanneer u zou willen komen. Let op, aankomst- en vertrekdagen zijn dus de maandag en vrijdag. De dome is te huur vanaf april tm oktober. 

Locatie

Voor de fietsliefhebbers zijn wij in het zuidoostelijke puntje van de Achterhoek te vinden tussen knooppunt 68 en 69. Karakteristiek Achterhoek heeft verschillende mooie routes uitgestippeld, waaronder de Tuinroute Oude Ijsselstreek die u onder andere langs ons mooie plekje leidt. 

Valt de regen met bakken uit de lucht? Niet getreurd, ons knusse theehuis is gewoon open en ook met de auto prima te bereiken. Vanaf Arnhem of Duitsland neemt u op de E3 afslag Emmerich Ost en volgt u Netterden. Komt u vanuit het noorden, dan gaat u het beste via Doetinchem, Ulft en Gendringen. 

Rosemieke

+316 48 273 576

 

Erik

+316 39 837 027

 

Waar het wondert

Nieuweweg 10

7078 AC Megchelen

 

Openingstijden

Van begin april tm eind september:

  • Zaterdag 11.00 - 17.00
  • Zondag    11.00 - 17.00

Soms hebben wij zelf ook wel eens wat en zijn we gesloten... Als u op de hoogte wilt blijven van de actuele openingstijden houdt u het beste onze pagina op google in de smiezen.