06 39837027 | 06 48273576 info@waarhetwondert.nl

Voor degenen die willen blijven slapen hebben we een uit hout opgetrokken vakantiehuisje met een apart stukje tuin, zo opgezet dat u hier ongestoord  kunt genieten, met of zonder huisdier.

Het huisje is ruim van binnen en heeft een lekker tweepersoonsbed op de vide. De keuken is ruim voldoende uitgerust voor het bereiden van een lekkere maaltijd. U kunt gebruik maken van een oven, een magnetron, een koelkast en u heeft beschikking over voldoende serviesgoed. Er staat een koffiezetapparaat en een waterkoker. Verder heeft u de beschikking over een zithoek met tv, stereo, wifi en een boekenkast met voldoende boeken en spelletjes om u mee te vermaken. De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet.  

Naast dit alles is er een gezellig houtkacheltje en kunt u zelf buiten een blokje hakken. Voor de mindere stookvogels onder u is er ook een CV aanwezig zodat alles kan en niks hoeft tijdens het verblijf.

Een ontbijtje kunt u eventueel bij ons bestellen. Dit bestaat elke keer uit iets anders en heeft al velen voor u tevreden de dag doen beginnen! Dit kost 9.50pp. Daarnaast is op op woensdag en zaterdag mogelijk om een vorkje mee te prikken. Wij zorgen dan voor een mooi gezond bordje eten en zetten dat rond etenstijd voor u klaar in het luik in de achterdeur. Als het vegetarisch is kost het 12.50pp, in het geval van vlees of vis 14.00pp. 

Wonderlijk slapen

De prijs van een overnachting voor 2 personen is 90 euro per nacht. We verhuren ons huisje voor midweken, lange weekenden of alle mogelijke combinaties daarvan. Aankomst is dus altijd op maandag of vrijdag en vertrek ook op maandag of vrijdag. 

De prijs is inclusief toeristenbelasting, bed- en keukenlinnen en een grote mand hout voor de kachel. 

Eenmalig komt daar nog 55 euro aan schoonmaakkosten bij. Voor het eventuele gebruik van badlinnen betaalt u 6 euro per persoon. Heeft u zin in een ontbijtje dan zijn de kosten hiervoor 9.50pp.  Dit is altijd in overleg met ons. Af en toe komt het voor dat we zelf even op pad zijn en daardoor geen ontbijt kunnen verzorgen. 

Kleintjes zijn welkom en gratis tot 4 jaar. Een kinderstoel is aanwezig en campingbedje zijn aanwezig. Het huisje is niet ingericht voor een verblijf met meer kinderen, maar mocht u in de categorie vallen die makkelijk met zijn allen bij elkaar slaapt, dan is dit wat ons betreft geen probleem, maar graag even in overleg. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden en eventuele extra kosten. Huisdieren mogen bij ons ook mee, daar rekenen wij 15 euro voor per verblijf. 

 

Prijs per nacht

€90,-

U kunt het huisje huren voor een midweek, een lang weekend, een week of elke combinatie daarvan. Aankomstdagen zijn maandag en vrijdag en u vertrekt dus ook weer op een maandag of een vrijdag. Kies de gewenste dagen op het hiernaast staande formulier (graag de dag van vertrek niet aanvinken) en klik op "verstuur". Wij nemen z.s.m. contact met u op met een bevestiging van uw reservering.

Wilt u ons bij de opmerkingen laten weten of u gebruik wilt maken van badlinnen en eventueel een ontbijtje of diner wilt reserveren.   

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
- Beschikbaar
 
- Geboekt
 
- Geboekt/ in behandeling

Het reserveren van een lunch tijdens openingstijden van de theetuin kan per mail. 

 

Locatie

Voor de fietsliefhebbers zijn wij in het zuidoostelijke puntje van de Achterhoek te vinden tussen knooppunt 68 en 69. Karakteristiek Achterhoek heeft verschillende mooie routes uitgestippeld, waaronder de Tuinroute Oude Ijsselstreek die u onder andere langs ons mooie plekje leidt. 

Valt de regen met bakken uit de lucht? Niet getreurd, ons knusse theehuis is gewoon open en ook met de auto prima te bereiken. Vanaf Arnhem of Duitsland neemt u op de E3 afslag Emmerich Ost en volgt u Netterden. Komt u vanuit het noorden, dan gaat u het beste via Doetinchem, Ulft en Gendringen. 

Rosemieke

+316 48 273 576

 

Erik

+316 39 837 027

 

Waar het wondert

Nieuweweg 10

7078 AC Megchelen

 

Openingstijden

Van begin april tm eind september:

  • Zaterdag 11.00 - 17.00
  • Zondag    11.00 - 17.00

Soms hebben wij zelf ook wel eens wat en zijn we gesloten... Als u op de hoogte wilt blijven van de actuele openingstijden houdt u het beste onze pagina op google in de smiezen.